L'alimentació a l'Hospital
El Servici de Dietètica de l’Hospital Universitari i Politècnic la Fe elabora les dietes que el personal facultatiu consideren més adequades per a contribuir a la recuperació dels pacients. Per este motiu, es recomana que no consumisquen aliments ni begudes complementàries
Si per raons religioses, al·lèrgiques o d’una altra índole s'haguera de retirar algun producte de la seua dieta, el pacient o els seus acompanyants han de comunicar-ho al personal d’infermeria de la seua sala.
El menjar servit a l’Hospital la Fe s’elabora diàriament en la mateixa cuina del centre. Els aliments són de primera qualitat, majoritàriament frescos i de temporada, cuinats i subministrats per proveïdors homologats.
Els menús reunixen les característiques pròpies de la gastronomia mediterrània i estan integrats en dos grups de dietes:
- Dieta basal: dieta sense restricció d’aliments per indicació mèdica.
- Dieta terapèutica: dieta limitada en els seus aliments i quantitats per raons de salut. Està adequada de forma personalitzada segons la patologia i el pacient.
HORARI DE MENJARS:
- Desdejuni: entre les 8.20 h i les 9.00 h.
- Menjar: entre les 12.25 h i les 13.30 h.
- Berenar: entre les 16.00 h i les 17.00 h.
- Sopar: entre les 19.30 h i les 20.45 h.
Els horaris d'inici de les diferents ingestes podran patir alguna lleugera variació (10/15 min.)
CUINES DE L’HOSPITAL LA FE
Les cuines de l’Hospital tenen una superfície superior als 1.500 metres quadrats i han sigut dissenyades per a evitar qualsevol tipus de contaminació, gràcies a circulacions diferents per als aliments, els magatzems, les zones de cuinat i emplatat, així com la neteja i la gestió dels residus.